Tillykke! Din selvforbedring er (er) ved at holde op med at være relevant

Titel:
Foler du dig paranoid?

Antal ord:
447

Resumé:
Jeg har aldrig varet en person, der konstant er bange for at noget gar galt med mit helbred eller at jeg skal do. Faktisk har jeg tilbragt det meste af mit liv uden frygt for helbred eller dod. Min kone har derimod altid varet meget bekymret for sporgsmal vedrorende hendes helbred og for helbredet hos dem, hun elsker mest.

Nogle ville nok kalde hende paranoid med hensyn til sundhedssporgsmal.

Jeg havde aldrig modt nogen, der var sa paranoid med hensyn til sundhedssporgsmal, for jeg modte min kone. Det tog mig et par ar…

Nogleord:
paranoid

Artikel krop:
Jeg har aldrig varet en person, der konstant er bange for, at noget gar galt med mit helbred eller at jeg skal do. Faktisk har jeg tilbragt det meste af mit liv uden frygt for helbred eller dod. Min kone har derimod altid varet meget bekymret for sporgsmal vedrorende hendes helbred og for helbredet hos dem, hun holder mest af. Nogle ville nok kalde hende paranoid med hensyn til sundhedssporgsmal.

Jeg havde aldrig modt nogen, der var sa paranoid med hensyn til sundhedssporgsmal, for jeg modte min kone. Det tog mig et par ar at forsta, hvor hun kom fra, nar hun opfordrede mig til at ga til lagen ved det forste tegn pa hoste eller forkolelse(Lær mere om e adultfriefinder).

https://www.youtube.com/watch?v=Ie8UPlwCAqQ&t=1s
Jeg tilbragte de forste ar af mit agteskab med at vare ret frustreret over hende og hendes konstante paranoide idéer om vores helbred og liv(https://www.womenshealthmag.com/relationships/a29703384/dating-rules-to-follow/).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *